Илиев: Съдията ни спря много атаки, загубихме важни точки


Илиев: Съдията ни спря много атаки, загубихме важни точки
Снимка: БГНЕС

1095 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след равенството на своя тим срещу Левски - 2:2. "Моряците" бяха на секунди от загубата, но успяха да се спасят, като точно това се е харесало на наставника, който обаче е остана разочарован от съдийството.

"Щом накрая се е получил равен, трябва да го приемем, изиграхме перфектно мача. След като останахме с 10, трябваше да бъдем търпеливи. Позволихме им в продълженията да вкарат на контраатака, но имахме късмет и показахме воля, за да изравним. Беше важен мач за 1-вата шестица, загубихме важни точки. Говорим за резултат, играта беше добре. Стана хубав и емоционален мач за зрителите, но за нас треньорите не толкова. Искам да продължаваме да играем по същия начин" - започна Илиев.

"Другият мач с Ботев ще е изключително труден, защото оставаме без 3-ма основни играчи. Други момчета обаче ще се раздават. Не искам да влизам в темата със съдийството, но не е правилно. Колко атаки ни спря, тръгваме на контраатака и ни спира. Вместо да оставя играта, той не дава да се играе" - коментира съдийството и това, което предстои той.

ЛЕВСКИ И ЧЕРНО МОРЕ ЗАВЪРШИХА НАРАВНО В ДРАМАТИЧЕН И ГРУБ ДВУБОЙ, ИЗПЪЛНЕН С ГРЕШКИ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички