Левски ще се опита да използва 3-ма свои контузени, но ще се съобрази и с друг фактор


Левски ще се опита да използва 3-ма свои контузени, но ще се съобрази и с друг фактор
Снимка: Официален сайт на Левски

1763 0

Левски има много кадрови проблеми в този момент, което ще принуди треньорския щаб да опита да "вдигне" 3-ма от футболистите в лазарета за предстоящото най-старо столично дерби във футбола у нас - това срещу Славия.

Освен тези, които не бяха налични при равенството 2:2 с Черно море - Мартин Райнов, Живко Миланов, Станислав Иванов, Симеон Славчев, Филипе Нашименто и Найджъл Робърта (Нуно Рейш бе наказан и се завръща), сега аут заради наказание са Иван Горанов, Холмар Ейолфсон и Янис Каргас.

Ще бъде направен опит Живко Миланов и Мартин Райнов да бъдат възстановени за сблъсъка с "белите", а почти със сигурност на линия ще е Симеон Славчев. Все пак, ще се внимава, за да не се повтори случая със Славчев, който невъзстановен влезе срещу ЦСКА и травмата му се усложни. Това е най-малкото, което "сините" биха искали, защото след столичното дерби им предстои двубой с Лудогорец за Купата на България, който е с по-голям приоритет.

Двубоят срещу Славия е в неделя (01.03) на стадион "Георги Аспарухов" от 14:15 часа. "Белите" са в ожесточена борба за влизане в първата 6-ца и със сигурност ще се опитат да вземат максимума, предвид и ситуацията в противниковия отбор. Левски обаче няма право на нова грешна стъпка, защото Локомотив (Пловдив) и ЦСКА не бъркат.

От Левски очакват около 10 000 привърженици да подкрепят тима в битката срещу Славия. Всички приходи ще отидат от билети и от продажби на фен артикули ще отидат за покриването на заплатите за футболистите. Припомняме, че на 20-февруари те получиха половината от полагаемото, докато Хубчев и щаба му се отказаха от своите.

ХУБЧЕВ: НЯКОИ ОТ ИГРАЛИТЕ СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ НЕ ЗАСЛУЖИХА ШАНСА СИ

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички