Талант от Втора лига разкри голямата си цел след битката с Лионел Меси


Талант от Втора лига разкри голямата си цел след битката с Лионел Меси
Снимка: GettyImages

2340 0

Панамският талант, който е част от втородивизионния български Етър - Мартин Моран, даде любопитно интервю за "Велико Търново Спорт", в което разказва за изминалия си ангажимент на международно ниво. 

21-годишният халф на "болярите" получи възможност да се изправи за Панама срещу Аржентина в първия мач на "гаучосите" след триумфа на Мондиал 2022. Срещата ще остане в историята с посещаемостта от 90 000 зрители на реновирания "Ел Монументал" и успеха с 2:0 след юбилейното попадение на Меси в края.

Моран влезе в 67-ата минута и имаше преки единоборства с Меси, а самият той разказва какво е чувството да се изправиш срещу легендата на световния футбол и участието в среща, за която над милион души поискаха да гледат на живо.

Голямата изненада за Моран

"Научих три седмици преди мача на „Ел Монументал“. Бях изключително щастлив, че ще играя срещу световния шампион и то пред толкова много публика, защото не са много хората, които имат тази възможност. Много доволен бях, че ще бъда в Буенос Айрес. Надявам се да играя още много пъти в кариерата си на такива стадиони и в такива мачове", започна халфът с отговор на въпроса "кога е разбрал, че ще вземе участие в срещата".

Битката срещу Меси

"Невероятно е! Никога не знаеш какво ще направи той с топката в краката. Много е труден за опазване. 

Беше невероятно да излезем срещу световните шампиони и най-добрия играч в света. И благодаря на Бог, че направи това възможно! Надявам се да играя още дълго за националния отбор на Панама", уточнява Моран около сблъсъка си с Лионел Меси и добави какво са си казали:

"Много малко. Само го поздравих за световната титла и му казах, че се възхищавам за великата му кариера".

Голямата цел в близкото бъдеще

Младокът не пропусна да отчете и голямата си цел в близкото бъдеще:

"Човек никога не знае какво ще му предложи бъдещето. В момента изцяло съм фокусиран върху играта си в Етър и в това да изпълним целта – влизане в елита. А занапред – ще видим какво предстои".

Вижте дългоочакваната новина на Лионел Меси към Аржентина от последните минути!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички