Левски реши бъдещето на титулярния си вратар


Левски реши бъдещето на титулярния си вратар
Снимка: Официален сайт на Левски

7621 0

Ръководството на Левски смята да се възползва от опцията да задържи Милан Миятович и за следващия сезон, пише "Тема Спорт". Черногорският вратар пристигна на "Герена" през лятото и веднага се утвърди като титуляр. Той успя да измести от поста Николай Михайлов и не пази само в един двубой през есента - в 1/16-финала за Купата на България срещу втородивизионния Спартак (Варна), който беше спечелен с 5:1.

32-годишният черногорец дойде като свободен агент, след като се разбра с предишния си клуб - Будучност (Подгорица). Той има добра игра с крака и е доста стабилен, макар да не се отличава с кой знае колко големи спасявания. Миятович има добри показатели. Той е бил на вратата в 19 шампионатни мача за Левски. В 10 от тях не е позволил на топката да премине голлинията му. По сухи мрежи той е на първо място заедно с бразилеца от ЦСКА Густаво Бусато.

Черногорецът подписа договор с клуба за 1+1 години - тоест, в контракта има опция за удължаването му, ако клубът пожелае. Ако пък това не се случи, стражът може да напусне като свободен агент през лятото. През зимата от Левски почти сигурно ще си тръгне Николай Михайлов, който не е доволен от статута си на резерва. Засега Михайлов отрича това, но със сигурност се оглежда за нов отбор. А какво сподели Миятович относно целите на Левски през сезона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички