Ники Михайлов наруши мълчанието си относно бъдещето си в Левски


Ники Михайлов наруши мълчанието си относно бъдещето си в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2602 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов обяви, че засега не планува да напуска клуба, но "всичко може да се случи". Той призна, че на този етап не е говорил още с ръководството на "сините" за своето бъдеще.

"Истината е следната. Имам договор с Левски до юни 2021 година. Не съм тръгнал никъде, нито съм говорил на този етап с ръководството. Сега мисля изцяло за Левски, въпреки че във футбола нищо не е изключено. Последните седмици се възобнови моя стара травма от Кипър в глезена, която ми пречи да тренирам пълноценно и да бъда част от състава. Всяка сутрин ходя на тренировка с кондиционния треньор на националния отбор, а следобед тренирам с Левски, тъй като искам да се възстановя максимално добре и да бъда на линия за пълноценни тренировки", обясни националът пред "Спортал".

"Факт е, че не играя толкова, колкото ми се иска през този сезон. Това обаче не значи, че имам проблем с Милан Миятович, с който от първия ден изпитваме уважение един към друг. Аз съм един от опитните играчи в Левски и се опитвам да помагам всеки ден на младите играчи. Юноша съм на този клуб. Левски ми е дал много, както на мен, така и на моето семейство. Хубаво е, че отборът е в борбата за двете отличия, тъй като преди година това не бе така. Дано вземем мача с Локомотив (Пловдив), който е много важен за нас", допълни Михайлов. Според слуховете, той вече знае къде ще продължи кариерата си. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички