Черно море не иска да пуска в Левски свое откритие


Черно море не иска да пуска в Левски свое откритие
Снимка: Оф. сайт на Черно море

4728 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е против евентуален трансфер на Родриго в Левски. Бразилецът прави отлична есен за варненци. Той може да бъде използван на всяка позиция в нападение. До момента има 17 срещи в елита, в които има 4 гола и 7 асистенции и не е изненадващо, че попадна в полезрението на софийския гранд.

"Естествено, че ще съм против такъв трансфер. Когато ти излезе основен футболист в този период, е трудно за малко време да му намериш заместник. Ние също гледаме играчи в специализирани статистически и скаутски сайтове - така намерихме Родриго, а и Патрик Андраде в трета португалска дивизия", коментира треньорът на "моряците" Илиан Илиев.

"Най-лесно е някой сега да ги пожелае. Естествено, че не искаме да ги пускаме. Ще направим всичко възможно да ги задържим, за да не търсим играчи на постове, на които сега сме подсигурени", допълни наставникът.

"Ако пък се случи някой да напусне, ще е лошо. Не сме подготвени с играчи за такива постове. Но, от друга страна, Черно море може без всеки, важното е клубът да върви добре. Ще намерим изход. Иначе е добре, че има интерес към наши играчи - това означава, че работим правилно", завърши Илиев, цитиран от "Тема Спорт". А какъв трансферен удар е на път да направи Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички