Левски пусна в продажба билетите за сблъсъците със Септември София и ЦСКА


Левски пусна в продажба билетите за сблъсъците със Септември София и ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1659 0

Ръководството на Левски пусна в продажба билетите за мача от Купата на България със Септември София и за сблъсъка от Първа лига срещу ЦСКА.

"Сините" играят със Септември на 2 март, сряда, в спор за място на полуфиналите в турнира, а чаканата с огромен интерес среща с "червените" е на 6 март, неделя!

*В мача от 1/4-финалите за Купата на страната тимът на Станимир Стоилов ще бъде гост, но реално ще се чувства като у дома си (вижте защо в линка).

Ето какво гласи публикацията на Левски:

"Левскари,

предстои ни седмица с две важни битки, в които ще стъпим с ясното съзнание, че зад нас ще стоят хиляди по трибуните. В 1/4-финалите за Купата на България тимът на Станимир Стоилов се изправя срещу „Септември“, а двубоят ще се играе на „Герена“. Билетите за срещата в сряда, 2 март, от 17:30 часа, са вече в продажба, като уведомяваме притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022, че те няма да важат за този мач.

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3JWxaLi

В понеделник и вторник, 28 февруари и 1 март, талони ще бъдат продавани от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите пред Сектор „А“, както и на тези на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор „А“ – от 14:00 часа до края на първото полувреме на мача.

Също от днес, в продажба са и билетите за срещата от 22-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“ в неделя, 6 март от 14:00 часа на Национален стадион „Васил Левски“!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3BZgeRO

От понеделник, 28 февруари талони ще бъдат продавани от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и на тези пред Национален стадион „Васил Левски“ на улица „Гурко“.

В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 9:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите на Национален стадион „Васил Левски“ – на улица „Гурко“ и на „Синьото".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички