Една отлична и една добра новина за Стойчо и ЦСКА преди Левски!


Една отлична и една добра новина за Стойчо и ЦСКА преди Левски!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2183 0

Наближава един от най-чаканите сблъсъци в българската Първа лига - ЦСКА срещу Левски. Той ще се състои на 6-и март - неделя, от 14:00 часа. Малко повече от седмица преди това старши треньорът на "червените" Стойчо Младенов получи добри новини.

Универсалният футболист на отбора Тибо Вион, който бе контузен след касапско влизане в приятелския двубой срещу Царско село в края на зимната пауза, е възстановен и ще може да вземе участие в срещата, информира "Труд".

Операция и пропускане на всички мачове до края на сезона или лечение чрез медикаменти - това бяха двата варианта пред играча след травмата, като бе предпочетен вторият. Тук роля има и Кирил Динчев, благодарение на когото Вион влезе във форма доста по-бързо от очакванията.

Именно Динчев сега е натоварен с друга задача. С отбора започна да тренира новото попълнение Браян Морено, който дойде в клуба с контузия в глезена. Освен това той се подготвя и индивидуално именно с Динчев, информира още изданието.

Все пак трябва да се подчертае, че шансът да започне като титуляр е нулев, а изгледите да запише официален дебют за отбора, появявайки се като резерва, също не са големи.

В последния кръг "армейците" разгромиха Ботев (Враца). Дори и след 4:0 обаче Стойчо Младенов говори за ощетяване на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички