Левски пусна в продажба билетите за мача с Черно море от Първа лига


Левски пусна в продажба билетите за мача с Черно море от Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

1244 0

Футболният Левски пусна в продажба билетите за двубоя си с Черно море от 10-ия кръг в Първа лига. Възможно е това да е един от последните домакински мачове на "сините" за неопределен период от време, тъй като се очаква стадионите у нас да затворят скоро заради растящия брой на случаите на коронавирус.

"Уважаеми привърженици,

желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя от 10-ия кръг на Първа лига срещу „Черно море“ в събота, 24 октомври от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, могат да си закупят билети от днес, 23 октомври до изчерпване на количествата в мрежата на Eventim

Талоните ще бъдат пуснати в свободна продажба на касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 23 октомври, петък от 10:00 до 19:14 часа.

В събота, 24 октомври от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата, билети ще се продават на касите пред Сектор А, а от 17:00 часа и на касата на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и на касата на улица „Тодорини кукли“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред Сектор Г, която ще отвори два часа преди началото на мача.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 100 лв

Сектор "STRABAG", Блок 3 и 4: 20 лв

Сектор "STRABAG", Блок 5, 6 и 7: 17 лв

Сектор Б: 10 лв

Сектор В: 15 лв

Сектор Г: 10 лв

Притежателите на абонаментни карти ще бъдат допускани на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ без да се нуждаят от билет за това.

Във връзка с последната заповед от Министерството на здравеопазването, като част от мерките против разпространението на COVID-19, ръководството на „ПФК Левски“ уведомява всички привърженици, че носенето на предпазна маска на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

САМО ЛЕВСКИ!" - пишат "сините" на своя сайт.

А Георги Тодоров съобщи за звезда на Левски, че няма да го чака дълго да започне да играе по-добре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички