Божинов: Сираков влезе в съблекалнята на почивката и ни даде задача


Божинов: Сираков влезе в съблекалнята на почивката и ни даде задача
Снимка: Официален сайт на Левски

1782 0

Нападателят на Левски Валери Божинов разкри, че президентът на клуба Наско Сираков е влязъл в съблекалнята при играчите на полувремето срещу Партизан Червен бряг. Освен това е поставил и цел - победа с поне 3 гола разлика.

"Не мога да кажа, че бяхме лежерни. Поздравявам Партизан Червен бряг. Благодаря на феновете на домакините и на нашите. Когато Левски играе извън София, хората са зажаднели. Когато Левски играе е празник. Това е Левски. Горд съм, че играя за този велик клуб. Това е чест, нещо голямо", заяви той пред Diema Sport.

"Футбол е, случва се. Знам какво е. Мотивацията им е на максимум. Момчетата от Партизан дадоха всичко от себе си. Явно трябваше да ни вкарат гол, за да се събудиме. На полувремето г-н Сираков влезе. Събуди ни! Той ни постави една цел - да бием с три гола и спечелихме. Ако всеки път трябва да се събуждаме, дано г-н Сираков да влиза по-често и да ни буди. Имаме нужда от легенда като него. Дано да влиза всеки път на полувремето, за да се пробуждаме", добави Божинов.

"Благодаря на треньорите и ръководството, че ми даде възможност да играе. За едни футболист има нужда играе мачове. Но Левски е над всичко, не мога да имам претенции. За мен всяка една минута е голямо нещо за мен. Чест е за мен. Аз съм на разположение", добави Божинов. А какво мистериозно изказване направи треньорът на Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички