Най-сетне: Разкриха причината за раздора в отношенията между Левски и Станислав Иванов


Най-сетне: Разкриха причината за раздора в отношенията между Левски и Станислав Иванов

844 0

Един от най-добрите играчи на Левски за миналия сезон Станислав Иванов значително влоши представянето си през тази кампания. А в последно време младокът дори не попада в групата, като причина за това е раздорът в отношенията му със "синия" клуб.

Изданието "Мач Телеграф" разкрива и какво конкретно се е случило, за да се стигне дотам. С основа вина е мениджърът на Стаси - Джон Ингълс. Както е известно, Левски искаше да продаде българина заради трудното финансово положение, в което се намира.

Сделка с Ерцгебирге Ауе бе близо, но накрая играчът се отказа. Според изданието, Ингълс го е убеждавал да не приема офертата, а да чака по-висока заплата в турски клуб. Ауе предлагали на Стаси 25 хиляди евро месечно, което е по-висока сума от спряганата тогава.

Същевременно, от Левски искали Иванов да прекрати взаимоотношенията си с агента Ингълс, който е щял да прибере солидна сума от трансфера. Ауе е щял да плати на "сините" 550 хиляди евро, но цели 50 000 от тях са били за агента.

В българския клуб са били наясно, че Джон Ингълс мъти главата на Станислав Иванов и затова настоявали за раздяла между двамата. В крайна сметка това не се случи и футболистът бе забит на скамейката. Изданието посочва, че решението на този проблем е именно раздялата на играча с неговия мениджър.

Междувременно става все по-вероятно отново да затворят стадионите у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Ново 20: Кубрат Пулев обяви, че може и да няма мач с Антъни Джошуа

След като преди по-малко от 2 дни Кубрат Пулев обяви, че няма връщане назад и обяви за сигурен двубоят му с Антъни...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама