Левски пусна "колекционерски" билети за мача с Берое, обявиха колко карти са продадени


Левски пусна "колекционерски" билети за мача с Берое, обявиха колко карти са продадени

968 0

Въпреки че стадионите у нас ще бъдат затворени за публика до края на месец август поне, Левски пусна в продажба виртуални билети за мача с Берое от първия кръг на Първа лига за сезон 2020/21. "Сините" определят този пропуск като "колекционерски" и обявяват, е цената за всички сектори е 10 лева. Целта е ясна - повдигане на духа на отбора и подпомагане финансово на клуба.

В продажба е пуснат целият капацитет на стадион "Георги Аспарухов". Талоните се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа всеки ден. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, „На тъмно“ , билетен център НДК.

От клуба дадоха и информация за темпа на продажбите на абонаментни карти за новата кампания. Досега са продадени 1676 броя. "Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“, призовават столичани верните си фенове. А защо в последно време бе намаляла финансовата подкрепа на феновете към Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички