"Ултрас Левски" обясни за намалелите дарения и призова към активизирането им


"Ултрас Левски" обясни за намалелите дарения и призова към активизирането им

949 0

Фенската организация "Ултрас Левски" излезе с позиция след вчерашната среща на Надзорния, Управителния съвет на клуба и фенове на "сините". Тя призовава цялата "синя" общност да активизира финансовата си помощ към клуба под формата на дарения и закупуване на билети, артикули и карти. Привържениците обясниха и на какво се дължи намалената помощ от тяхна страна в последно време. Както е известно, даренията не достигнаха на клуба да плати дори месечната си вноска към НАП (подробности тук). Ето какво гласи позицията на "Ултрас Левски":

"На вчерашната среща между ръководството на ПФК Левски и представители на различни фенски организации и сдружения беше обяснено текущото състояние на клуба. Най-обнадеждаващото нещо е, че от 01.08 влиза в сила драстично редуцираният бюджет на клуба и по този начин ще спре главоломното нарастване на нашите дългове въз основа на сериозните финанси, с които ПФК Левски разполагаше до януари тази година. Именно по този начин ролята на феновете ще стане още по-ключова, защото в процентно отношение сумата, която всички ние заедно генерираме в помощ на любимия си клуб, ще се покачи неимоверно".

ЕТО ВСИЧКИ НАЧИНИ, ПО КОИТО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ:

"Темата за генерален спонсор беше широко обсъдена и стана ясно едно нещо - към момента такъв няма, няма яснота дали скоро ще има и ще бъде пагубно за нас, ако продължаваме да чакаме. Точно затова отправихме критика към ръководството за "проспаните" два месеца, защото на синята общност бе дадено едно привидно спокойствие, че нещата са наред, а те всъщност не са. В този ред на мисли призовахме УС на ПФК Левски и всички присъстващи фенски представители да възобновим по най-бързия начин кампаниите и в частност това, което от февруари насам стана патент на сините фенове - месечната вноска към НАП". А колко пари са влели феновете в клуба през последната половин година вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама