Левски пусна билетите за реванша с Айнтрахт в продажба, но има важно условие


Левски пусна билетите за реванша с Айнтрахт в продажба, но има важно условие
Снимка: БГНЕС

4055 0

Родният гранд Левски стартира продажбата на билети за предстоящия реванш от Лигата на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт на германска земя на стадион "Дойче Банк Парк", който ще се състои на 31 август, след като срещата в София завърши при резултат 1:1 през изминалата вечер (24.08).

Трябва да се отбележи, че от днес (25 август) до 27-ми билети ще могат да закупят само притежателите на абонаментни карти. Цените варират от 30 до 50 лева. За феновете на Левски са предназначени 2900 ценни талона в сектора за гости на стадиона на "орлите". На 28-ми август пък останалите билети ще бъдат пуснати на свободна продажба в официалния магазин на "сините".

Съобщението от Левски

"Левскари,

от днес, 25 август в продажба са билетите за реванша от плейофа на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Айнтрахт“ (Франкфурт). Мачът е на 31 август, четвъртък от 21:30 часа на стадион „Deutsche Bank Park“.

От днес, 25 август до неделя, 27 август включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024. Пропуските ще са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа.

За привържениците на „Левски“ са предназначени 2900 билета в сектора за гости на стадион „Deutsche Bank Park“. Цените им са както следва:

30 лева – Блок „ПРАВОСТОЯЩИ“

50 лева – Блок „СЕДЯЩИ“

В понеделник, 28 август, незакупените билети се пускат в свободна продажба в официалния магазин на "ПФК Левски", написаха "сините" на своя уебсайт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец също пусна в продажба билетите за реванша с Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички