Левски и Фадига върнаха Кевин Трап към ПСЖ и най-кошмарния му сезон в кариерата (ВИДЕО)


Левски и Фадига върнаха Кевин Трап към ПСЖ и най-кошмарния му сезон в кариерата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3021 0

Вратарят на Айнтрахт Франкфурт - Кевин Трап, нямаше най-добрия ден (24 август) в София, когато Асими Фадига го матира от близо 30 метра в добавеното време, за да направи резултата 1:1 между "орлите" и Левски на националния стадион "Васил Левски" в първата плейофна среща между двата тима в Лигата на конференциите.

Най-големият кошмар за Трап

Подобен гол, като този на Фадига, със сигурност може да "разтърси" психиката на опитен вратар - какъвто е и Кевин Трап. Германецът защитаваше цветовете на ПСЖ в периода 2015-2019 година, а първият му сезон на "Парк де Пренс" бе кошмарен.

Той пристигна в ПСЖ именно от Айнтрахт за сумата от 9,5 милиона евро и бе считан за наследника на Салваторе Сиригу. Редица грешки от невнимание и липса на концентрация обаче доведоха до наистина комични и неочаквани голове в неговата врата през сезон 2015/16, които може да видите в следния линк.

ВИЖТЕ КОШМАРНИТЕ ОТИГРАВАНИЯ НА КЕВИН ТРАП ПРЕЗ 2015/16 (ВИДЕО).

Чисто статистически обаче сезон 2015/16 с ПСЖ за Трап бе повече от добър. Германският страж записа 46 мача във всички турнири, в които му бяха отбелязани 25 гола, а в 25 мача се отчете с "чиста мрежа".

Припомняме, че престоят на Трап в ПСЖ приключи през 2018 година, когато се върна под наем в Айнтрахт преди орлите да си го върнат за постоянно година по-късно, осъществявайки трансфер на стойност 7 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защитник на Айнтрахт посочи, че Левски не е "лош" отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички