Левски пусна билетите за гостуването във Враца, до 300 "сини" отиват на "Христо Ботев"


Левски пусна билетите за гостуването във Враца, до 300 "сини" отиват на "Христо Ботев"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2078 0

Ръководството на Левски обяви с публикация в сайта си, че от днес, 26 август, стартира продажбата на билети за феновете, които смятат да посетят гостуването на Ботев Враца от 8-ия кръг на Първа лига.

Срещата е насрочена за неделя, 28 август, от 21:00 часа, а "сините" привърженици ще имат на разположение 300 пропуска за стадион "Христо Ботев".

Ето какво написаха "сините" в официалния си сайт:

"Уважаеми привърженици, желаещите да подкрепят любимия отбор в двубоя срещу „Ботев“ (Враца) от 8-ия кръг на Първа лига на 28 август, неделя от 21:00 часа на стадион „Христо Ботев“, могат да си закупят билети от днес, 26 август от официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ на цена от 10 лева. Ръководството на домакините отпусна 300 билета, които ще се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ до 16:00 часа на 28 август или до изчерпване на количествата.

В неделя, 28 август билети ще се продават и на специално обособена каса пред сектора за привърженици на „Левски“ на стадион „Христо Ботев“ във Враца".

Вижте още: Херо посочи в какво Лудогорец превъзхожда Левски и назова 5 отбора, които ще се борят за медалите в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички