От "Левски на Левскарите" признаха: В клуба има сериозни структурни, управленски и финансови проблеми


От "Левски на Левскарите" признаха: В клуба има сериозни структурни, управленски и финансови проблеми
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5444 0

"На състоялата се среща с ръководство и генерален спонсор, привържениците на Левски бяха информирани за постигнатото през последната година, както и за сериозни структурни, управленски и финансови проблеми", обявиха от сдружението "Левски на Левскарите" след вчерашната среща на ръководните фактори в клуба.

След срещата никой от ръководството на "сините" не даде изявление пред медиите, а Тити Папазов обяви, че е подал оставка от Надзорния съвет на клуба "под натиск".

"Очакваме тяхното решаване от ръководството и спонсора, който има и договор за управление на клуба. Заявено беше желанието ни левскарската общност да бъде информирана за тях по подходящ начин. Организираните привърженици на Левски са готови да се включат в плана за оздравяването на клуба", допълва от фенското сдружение в социалните мрежи.

В коментарите под публикацията председателят на "Левски на Левскарите" Димитър Костадинов даде още малко разяснения относно срещата и липсата на информация.

"Налага се да изчакаме ръководството на Клуба и неговия генерален спонсор с договор за управление да се подготвят и да поднесат необходимата информация пред синята общност. Ние се ангажирахме да не правим никакви изявления и да не влизаме в детайли, с цел да не даваме повод за зловредни спекулации."

"Съзнаваме, че това създава напрежение и дискомфорт у членовете на сдружението „Левски на Левскарите“, за което молим за разбиране. Интересите на ФК Левски са над всичко", написа той. "Силно се надяваме и ще настояваме, следващата седмица да има развитие", допълни Костадинов.

ОЩЕ: Спор със Станимир Стоилов довел до оставката на Тити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички