Левски постави нова цел пред феновете


Левски постави нова цел пред феновете
Снимка: БГНЕС

1326 0

Левски постави любопитна цел пред своите фенове. "Сините" предизвикаха привържениците си да закупят нови 3000 абонаментни карти до следващия домакински мач на отбора, който е срещу Царско село на 23 август.

Столичният гранд започна новия сезон с поражение от Берое на "Герена", но това по никакъв начин не се отрази на всеотдайната подкрепа на техните запалянковци. От клуба се похвалиха, че са продадени с над 2,5 пъти повече абонаментни карти спрямо същия период през миналия сезон, в който бе отчетен абсолютен рекорд по продадени карти.

През изминалия сезон поставихме абсолютен рекорд по продадени абонаментни карти!
Към днешния ден има продадени над 2.5 пъти повече карти в сравнение с този етап от миналия сезон!
За великата синя публика 3000 карти до следващия домакински мач на 23ти август няма да са никакво предизвикателство, нали?

"През изминалия сезон поставихме абсолютен рекорд по продадени абонаментни карти! Към днешния ден има продадени над 2.5 пъти повече карти в сравнение с този етап от миналия сезон! За великата синя публика 3000 карти до следващия домакински мач на 23ти август няма да са никакво предизвикателство, нали?", написаха от клуба във Фейсбук.

Във вторник Левски се похвали с впечатляващи приходи в рамките на само един ден. В деня на мача с Берое "сините" запалянковци са закупили стоки от клубния магазин на обща стойност над 55 хиляди лева. Следващият двубой на Левски е гостуване на Арда в Кърджали.

Ръководството на "сините" непрестанно призовава феновете да останат активни в различните кампании за финансовото оздравяване на клуба. Само за месец юли Левски е взел от абонаментни карти почти толкова, колкото от тв права (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички