Левски пуска неузнаваемия Паулиньо титуляр заради трансфер


Левски пуска неузнаваемия Паулиньо титуляр заради трансфер
Снимка: Официален сайт на Левски

2793 0

Ако има фенове на Левски, които се чудят защо Паулиньо продължава да е титуляр за "сините", въпреки че е неузнаваемо слаб, то причината вече е абсолютно ясна. Клубът иска да продаде бразилеца, но той явно няма намерение да се пласира добре. Това показва представянето му със синята фланелка напоследък.

От началото на годината крилото е неузнаваемо слаб, но е твърд титуляр. Коефициентът на полезно действие на играчане само, че граничи с нула, но на моменти е дори с минусови стойности, тъй като от негови грешки противниците градят своите атаки, пише "Труд". От началото на 2020-а Паулиньо е вкарал само един гол. Той започна слабо и сезон 2020/21 - в мача срещу Берое (0:2).

"Това е негов шести слаб мач, откакто аз съм треньор. Да, вярно, разчитам много на Паулиньо, но той не се влага... Продължавам да твърдя, че има страхотни качества. Но, за съжаление, вече в пореден двубой не ги показва. Виждате в какво състояние е клубът. Ние в крайна сметка трябва да продаваме, за да можем да оцелеем. Не мога да си позволя Паулиньо да не играе. Не че имам и кой знае какви други опции...", обясни ситуацията треньорът на Левски Георги Тодоров. А кои двама футболисти следва да напуснат клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички