От Левски се похвалиха с впечатляващи приходи само за един ден


От Левски се похвалиха с впечатляващи приходи само за един ден
Снимка: Sportlive.bg

1350 0

Левски регистрира впечатляващи приходи в рамките на само един ден. Вчера "сините" претърпяха кошмарна загуба на "Герена" от Берое на старта на шампионата в Първа лига, но въпреки това в рамките на деня феновете на отбора са закупили стоки от клубния магазин на обща стойност малко над 55 хиляди лева.

"Нов сезон, ново начало! Въпреки кошмарния старт, сигурни сме, че добрите дни предстоят и зависят от всички нас! Поклон пред всички левскари, които не се предават и не се отказват въпреки немислимите трудности, през които преминаваме! Само в рамките на вчерашния ден клубния магазин реализира оборот в размер на 55,263 лева! Кампанията за продажба на абонаментни карти и официалните екипи за сезон 2020/20201 продължава с пълна сила", написаха от Левски.

По-рано днес "сините" се похвалиха с още един входящ трансфер - Матео Стаматов. Какви бяха първите му думи след трансфера - четете тук. В същото време се появиха информации, че младата звезда на Левски Станислав Иванов няма да бъде трансфериран в Спортинг Лисабон (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички