"Светкавица мина през главата ми" - Илиян Стефанов с коментар след гола си срещу Локомотив София


"Светкавица мина през главата ми" - Илиян Стефанов с коментар след гола си срещу Локомотив София
Снимка: Levski.bg

3614 0

Вчера, 30-и юли, Левски разгроми Локомотив София с 6:0 в мач от третия кръг на Първа лига, а последният гол бе дело на влезлия на смяна Илиян Стефанов.

24-годишният футболист отпразнува попадението като свали екипа си и посочи небето в знак на почит към починалия си баща.

"Когато вкарах гола, светкавица мина през главата ми, че баща ми е на мача. Той винаги стоеше на едно специфично място на "Герена" - горе в "А" сектор. Тръгнах към сектора след гола и осъзнах, че татко вече е на друго място", разказа Стефанов в интервю пред "Блиц" и допълни:

"В същия момент прелетяха толкова много емоции в мен, толкова много спомени как баща ми е много щастлив, че съм в Левски и че вкарвам голове. Казах си, татко сигурно е отново много горд. Това, че го правех щастлив, ме зареждаше. Нашите отношения винаги са били прекрасни, семейството винаги е било №1 за мен. И се разплаках, насълзиха ми се очите, дори съотборниците ми малко ме прикриха и същевременно ме окуражиха. Беше много емоционален момент!".

Илиян Стефанов отговори и на въпрос дали е очаквал главният съдия Драгомир Драганов да му покаже жълт картон: "Ами, да, очаквах, заради събличането на фланелката. Все пак са правила, какво да се прави…".

Нани разказа пред изданието и малко повече за своя баща: "Ами, ако не беше той, нямаше да съм футболист, защото баща ми беше инициаторът. Да, аз много обичах футбола и доста играех в квартала и на улицата по цял ден, но никога не съм си представял, че татко ще ме запише да тренирам. Но един ден дойде и ми каза: "Утре отиваш в любимия ти отбор". И аз само казах: "Добре". Баща ми идваше на всеки мач. Даже и когато играех в Локо София. Много беше горд с мен".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Джавад Ел Джемили разкри как му е помогнал Николай Костов и отсече: Искахме да вкараме още!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички