Левски поиска отлагане на мача с Черно море, който е насрочен за 1 август?


Левски поиска отлагане на мача с Черно море, който е насрочен за 1 август?
Снимка: Levski.bg

2921 0

Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков сподели мнението си след елиминирането на ПАОК снощи на "Тумба" и загатна за отлагане на втори пореден мач от Първа лига на България. 

" Трябва да преценим дали да поискаме отлагане на следващия ни мач за първенство. Организацията за мачовете, ще видим дали ще играем на 3 или 4. Трябва да отидем и на жребия за плейофите, пропуснахме един. Възнамерявам да отида. Още от сега започваме организационните въпроси за следващия мач, но ще го направим с удоволствие, повярвайте ми", заяви той.

Според "Тема спорт", Левски вече е подал молба за отлагане, а решение по казуса ще се вземе още днес. "Сините" трябва да гостуват на Черно море на "Тича" в понеделник, като срещата е насрочена за 20:45. От друга страна, нова доза европейски вечери очакват отбора на Мъри Стоилов отново на 4 август (четвъртък), като "Герена" ще приеме малтийския Хамрун Спартанс, но точен час все още не е определен от УЕФА. 

След тежките два мача срещу ПАОК, едно гостуване във Варна би било много рисковано за футболистите на Левски предвид това, че на "Тича" се гостува трудно, а и не рядко сме виждали контузии поради тежкия терен. Приоритет за "сините" е добро представяне в Европа, както обяви и треньора Станимир Стоилов, а и Наско Сираков. 

Вижте още: Именити клубове дебнат ЦСКА и Левски, ако достигнат до плейофите на ЛнК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички