Левски - Пирин Благоевград: Как и къде да гледаме приятелската среща?


Левски - Пирин Благоевград: Как и къде да гледаме приятелската среща?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7009 0

В днешния ден (25 юни) Левски ще посрещне Пирин Благоевград на "Георги Аспарухов" в първата "синя" контрола преди старта на лятната подготовка на момчетата на Николай Костов в Правец.

Това ще бъде неофициален дебют на новия наставник на столичани, който официално пое тима по-рано този месец за втори път в кариерата си като наставник. 

През изминалата кампания в Първа лига Левски успя да победи Пирин на "Герена" през август с минималното 1:0, а автор на попадението тогава бе бразилецът Роналдо. По-късно през сезона двата тима не успяха да се победят в Благоевград, завършвайки 1:1. Тогава за домакините се разписа Мартин Смоленски, а Асен Чандъров бе точен за гостите от дузпа.

Къде и как да гледаме Левски - Пирин?

Приятелската среща няма да се излъчва по нито един български канал. Първият съдийски сигнал ще прозвучи в 18:00 часа, а двубоят ще бъде предаван в официалния сайт на "сините", както и в тяхната Фейсбук страница. Разбира се, Вие ще може да проследите Левски - Пирин НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички