Ставал неотдавна шампион на Англия с интерес към Сундберг от Левски


Ставал неотдавна шампион на Англия с интерес към Сундберг от Левски
Снимка: Levski.bg

3713 0

Защитникът на Левски Ноа Сонко Сундберг е привлякъл вниманието на клубове от 2 страни - Франция и Англия, твърди "Мач Телеграф", позовавайки се на шведски медии. Изданието обаче не съобщава колко сериозен е интересът и дали има шанс да се стигне до сделка през лятото.

Един от заинтересуваните от родения в Швеция футболист е Лестър, който през 2016 година стана шампион на Англия, но този сезон изпадна в Чемпиъншип. Още миналото лято Сундберг е бил забелязан от скаутите на "лисиците".

Един от възможните френски кандидати за гамбиеца е Страсбург, който го е искал и през януари, но тогава Левски отказа да го продаде. През настоящия сезон защитникът вдигна цената си и вече струва 2 милиона евро според transfermarkt.com.

Сонко дойде в Левски по настояване на Станимир Стоилов и се превърна във важна част от "синята" отбрана. Той има основна роля за развитието на съотборниците си Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба, според "Мач Телеграф". Според слуховете пък входящите трансфери на Левски ще са скромни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички