Филип Кръстев се сбогува с Левски с емоционално съобщение в социалните мрежи


Филип Кръстев се сбогува с Левски с емоционално съобщение в социалните мрежи
Снимка: Levski.bg

5206 0

Българският национал - Филип Кръстев, който за последно защитаваше цветовете на Левски използва социалната мрежа "Instagram", за да се сбогува със "синя" България по изключително емоционален начин.

В съобщението си Кръстев благодари на всички свои съотборници в клуба, управници и разбира се, на фа феновете на "синия" клуб.

"Мина известно време, откакто изиграх последния си мач за Левски София. Това сложи край на сезона и сега е време за сбогом. Искам да благодаря на моите съотборници за всичко! За подкрепата към мен, за всички спомени, за трудностите, през които преминахме заедно и затова, че си намерих приятели за цял живот! Искам да благодаря на треньорите и ръководството, затова че повярваха в мен и винаги ми вдъхваха сила и увереност от първия ден до последния без грам съмнение. Искам да благодаря и на феновете!

Вие сте най-добрите и вие ми върнахте удоволвствието от играта, което бях изгубил. От първият ден в този клуб се почувствах като у дома си. Всяка сутрин ставах щастлив и прекарвах часове на стадиона всеки ден, опитвайки се да стана по-добър! Никога няма да забравя моментите и емоциите, през които минахме, защото това беше най-хубавата година и половина в моя живот!!!Сега е време да поема по своя път, чувствайки се горд, че бях част от този велик отбор!

САМО ЛЕВСКИ", написа Кръстев в своя официален профил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Турски гранд вади 4 милиона евро за Филип Кръстев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички