Легенди на Левски измъкнаха победата над Поморие по драматичен начин след дузпи


Легенди на Левски измъкнаха победата над Поморие по драматичен начин след дузпи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2839 0

Левски успя да се наложи над Поморие след изпълнение на дузпи (4:1) (2:2 в редовното време) в демонстративен мач, в който участие взеха някои от легендите на "синия" клуб. Мачът се изигра пред пълни трибуни в Поморие и бе изгледан от мажоритарния собственик на столичани - Наско Сираков. 

За Левски участие взеха имена като изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на управата Христо Йовов. Директорът на ДЮШ Елин Топузаков също започна мача. Техническият директор на БФС Георги Иванов също бе част от състава на "сините" легенди заедно с Александър Александров, Божидар Митрев, Станислав Ангелов, Емил Ангелов, Милан Коприваров и Валери Божинов.

"Сините" поведоха с гол от дузпа на Александър Александров през първото полувреме, а домакините се добраха до обрат с голове на Георги Вражев и Христо Бургазлиев. Изравнителният гол за Левски отново дойде след дузпа, като Александър Александров бе точен за втори път от 11 метра.

След края на редовното време (2:2) се стигна до изпълнение на дузпи. Поморие изпусна първите си две, а за Левски точни бяха Даниел Боримиров и Емил Ангелов. Валери Домовчийски също вкара, след което последва и първа отбелязана дузпа за Поморие преди Станислав Ангелов да сложи точка на спора с четвърто точно изпълнение за легендите на "синия" клуб.

Фактор за успеха бе и вратарят Божидар Митрев, който напомни за най-добрите си дни след края на редовното време при изпълнението на дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички