Левски пече сделка за една от „златните“ си кокошки, кандидатите са дошли на крака


Левски пече сделка за една от „златните“ си кокошки, кандидатите са дошли на крака
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3411 0

„Златната кокошка“ на Левски Хосе Кордоба по всяка вероятност ще бъде продаден след Нова година. Дори представители на два чуждестранни клуба са дошли на крака за панамската звезда на „сините“.

ДВА КЛУБА ОТ ЧУЖБИНА НАПИРАТ ЗА КОРДОБА

Според информация на „Блиц“ мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е имал две срещи с пратеници на отбори от чужбина. Имената им обаче се пазят в тайна.

Сираков този път държал да има януарски трансфер, тъй като Левски все още се намира в нелеко финансово състояние, допълва изданието. Иначе, Кордоба има договор със „сините“ до лятото на 2025 год.

През миналия зимен прозорец Наско спря две примамливи оферти за панамския национал. Едната от датския Брьондби, а другата от руския Сочи. Тогава Сираков отказа, защото вярваше, че компанията „Юнайтед груп“ ще купи Левски. На 13 февруари обаче сделката пропадна с гръм и трясък, а пазарът вече беше затворен за продажба на Кордоба. След това пък централният защитник се контузи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Петър Курдов отсече: Уелтън не е някакъв страшен футболист! Левски не става много по-различен с него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички