Левски отново ще се подготвя за новия сезон в България


Левски отново ще се подготвя за новия сезон в България
Снимка: Levski.bg

2954 0

Левски все още няма треньор, но от клуба са подготвени за лятната подготовка на тима. Както е известно, този сезон паузата между двата сезона е изключително малка и има около месец за почивка и подготовка на отборите.

Подготовката на Левски отново в България

"Сините" ще проведат лагер в Правец, като отборът ще се събере за първа тренировка на стадион "Георги Аспарухов“" на 19 юни, понеделник. През миналото лято столичани предпочетоха да се готвят в зимния курорт Боровец, но сега са променили мястото за лагера, твърди "Тема спорт".

В момента от „Герена“ уговарят и контролите, които ще проведе тима. Вчера Ботев Враца обяви, че ще има спаринг със сините, като той е предвиден да се проведе в началото на юли. Левски е в очакване и на жребия за Лигата на конференциите, който ще се тегли на 21 юни. Столичани стартират от втория квалификационен кръг, като мачовете са на 27 юли и 3 август.

Междувременно от клуба все още не са обявили кой ще е новият наставник на столичани. Очаква се потвърждението да дойде в идните дни, като няколко имена вече се завъртяха в публичното пространство. Едно от тях бе това на Станимир Стоилов, но няма официален коментар относно евентуално негово завръщане. Според последните информации дуото Николай Костово - Саид Ибраимов е фаворит да поеме тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички