Левски отново плаща на НАП: Колко още пари дължат "сините"?


Левски отново плаща на НАП: Колко още пари дължат "сините"?
Снимка: levski.bg

4756 0

Ръководството на Левски ще погаси част от огромните задължения на клуба към Националната агенция по приходите. Столичният гранд ще направи нова вноска, с която да навакса, макар и малко, изоставането си.

Очакват се два превода

"Тема Спорт" пише, че "сините" ще внесат част от приходите от трансфера на най-добрия си защитник - Ноа Сонко Сундберг, в Лудогорец, който стана факт съвсем наскоро.

Това е заложено в договор между тях и агенцията, която трябва да получи поне 30% от парите по евентуална сделка. Твърди се, че платената от разградчани цена за бранителя възлиза на около 800 000 евро. Това би означавало, че поне половин милион лева ще постъпят в НАП.

Шефовете на "Герена" обаче не спират дотук. Те плануват да направят и друг превод по адрес на агенцията по приходите. Не е ясно за каква конкретно сума става въпрос.

Колко назад са все още на "Георги Аспарухов"?

В края на изминалия месец стана ясно, че  от месец март клубът е погасил близо 2 милиона лева от задълженията си към НАП. Те обаче все още остават колосални.

През пролетта те възлизаха на около 12 милиона лева. Към момента те са около 10. Неотдавна двете страни подписаха споразумението за отклоняване на 30% от приходите посока агенцията. Лихвеният процент обаче остава.

Междувременно треньорът на тима Николай Костов излезе с 1 желание към ръководството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички