Приятел на наръгания "син" фен: Патрулка ни насочи към квартала, в който бяхме бити


Приятел на наръгания "син" фен: Патрулка ни насочи към квартала, в който бяхме бити
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2702 0

Фенът на Левски Петър Бозов разкри подробности за шокиращото нападение над негов събрат в Северна Македония на път за мача между "сините" и местния Шкупи в Лига на конференциите. Наръганият Драгомир е 29-годишен, IT специалист. Той е приятел на Бозов и двамата не са част от организираните фенове на Левски.

"Около 18 ч. бяхме на входа на Скопие. Преди него всички български коли бяха щателно проверявани за наличие на оръжия. Тръгна кордон, който ни ескортираше, но на магистралата той се разкъса и не бяхме добре охранявани. Преди една отбивка шофьорът на втората кола ми присветна и спряхме.

Попита ме „Знаеш ли накъде отиваме?” и аз казах „Да, по маршрута, който „Левски” ни е дал”. До нас спря патрулка и ние ги попитахме „Надясно ли”, а те казаха „Да, давай, давай”. Точно това се оказа пътят към отбивката за Чаир махала", разказва Петър пред "Нова".

"Македонската полиция много добре видя как множество български коли се отклони и се оказаха във въпросния опасен квартал", допълва той и разказва, че след това около тях се струпало огромно множество от мъже от албански произход. Удряли колите, там намушкали и Драго. Били бити с метални предмети и бидони.

Бозов разказва и че полицията им е забранила да снимат, а по време на разпитите им е отказан преводач. В крайна сметка им превеждал посланикът на България в Северна Македония. А ето и повече подробности за състоянието на наръгания Драгомир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички