Левски опроверга информацията за влошеното състояние на Стоянович


Левски опроверга информацията за влошеното състояние на Стоянович
Снимка: БГНЕС

858 0

От Левски излязоха с официално съобщение относно старши треньора на клуба Славиша Стоянович. "Сините" информират, че сръбският наставник е в стабилно състояние, като неговото лечение продължава във ВМА.

Медиите в Сърбия информираха, че бившият наставник на Цървена звезда е бил поставен на изкуствено дишане заради COVID-19. Това обаче беше опровергано от администрацията на  Левски. Ето и текстът на официалното съобщение на клубния сайт:

"Левскари,

Във връзка с появилите се спекулации относно старши треньора на „ПФК Левски“ Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че те не отговарят на актуалното му здравословно състояние.

Г-н Стоянович е в стабилно състояние във Военно-медицинска академия и неговото лечение продължава. Очакванията на отговарящите за него медици са той да бъде хоспитализиран поне още една седмица.

Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас!"

Междувременно от Цървена звезда изразиха подкрепа за специалсита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички