Сръбските медии: Състоянието на Славиша Стоянович е тежко


Сръбските медии: Състоянието на Славиша Стоянович е тежко
Снимка: LAP.BG

1586 0

Медиите в Сърбия разпространиха информация за състоянието на треньора на Левски Славиша Стоянович. Според няколко различни източника здравето на 51-годишния специалист се влошава, като треньорът е поставен на изкуствено дишане. Стоянович беше диагностициран с COVID-19 и приет в болница, като в момента Левски временно се води от Живко Миланов.

Стоянович се радва на голяма популярност сред феновете на Цървена звезда. Под негово ръководство "звездашите" спечелиха шампионската титла през сезон 2013/14 и прекъснаха доминацията на вечния враг Партизан в местната Суперлига.

"Славе, всички сме с теб, дръж се! Желаем ти бързо оправяне", написаха от Цървена звезда в социалните мрежи. Привържениците на отбора също не пропуснаха да окажат подкрепа на бившия наставник на клуба.

Коронакризата силно повлия на Левски, като заразени са оещ футболистите Симеон Славчев, Мартин Петков и Насиру Мохамед (подробности тук). Клубният лекар Стамен Илиев също е в болница след положителна проба. Имаше съмнения, че сред заразените е и Здравко Димитров, но от "Герена" съобщиха, че тестът му е отрицателен.

Повече за състоянието на Славиша Стоянович прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички