Левски предлагат нови договори на трима основни футболисти


Левски предлагат нови договори на трима основни футболисти
Снимка: Lap.bg

1433 0

Ръководството на Левски предприема мерки за задържането на свои основни футболисти. От клуба сядат на масата за преговори с полузащитника Мартин Райнов. 28-годишният национал може да напусне "Герена" като свободен агент след края на сезона, а желанието на "сините" е да задържат играча поне за още година.

Освен това Левски желае да задържи и братята Борислав и Радослав Цоневи, които се очаква скоро да се завърнат на терена, след като лекуваха контузии в колената. Очаква се контрактите и на двамата да са за две години. "Сините" може да задържат и трима от чужденците - вратаря Звонимир Микулич, както и защитниците Ребин Сулака и Драган Михайлович.

С изтичащи контракти в края на кампанията са и ветераните Николай Михайлов и Валери Божинов. По последна информация 32-годишният Михайлов е близо до напускане на отбора, след като при подновяването на първенството загуби титулярното си място.

А какви са плановете на клуба за бъдещето, прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички