Левски определи таван на заплатите за следващия сезон?


Левски определи таван на заплатите за следващия сезон?
Снимка: Оф. сайт на Левски

3201 0

Ръководството на Левски ще въведе таван на заплатите за новопривлечените футболисти. Заради тежкото финансово състояние на клуба "сините" планират да взимат през лятото само българи, a tехните месечни възнаграждения няма да надвишават 10 000 лева. Може да има някакви изключения, но те ще са рядкост, твърди "Тема спорт".

На "Герена" затягат коланите, тъй като клубът се издържа основно от дарения и продажба на фенски артикули. След края на кампанията се очаква раздяла с някои от чужденците. По-конвертируемите ще бъдат продадени, като сред тях попадат играчи като Холмар Ейолфсон и Паулиньо. Желанието на шефовете е да задържат Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта, които са млади и след време при евентуален трансфер могат да донесат сериозни приходи.

Клубът иска да преподпише и с Мартин Райнов, който се утвърди като несменяем титуляр. Вижте тук какви са неговите намерения. В Левски вече работят и по лятната селекция. Сред набелязаните имена са защитниците Станислав Работов от Ботев (Пловдив) и Александър Василев от Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички