Левски може да продаде важен футболист, за да върже бюджета?


Левски може да продаде важен футболист, за да върже бюджета?
Снимка: Оф. сайт на Левски

3417 0

Ръководството на Левски обмисля спешна продажба на някой от основните играчи, за да подобри финансовото състояние на клуба, твърди "Меридиан мач". Изпълнителният директор Павел Колев съобщи, че ще даде повече яснота относно състоянието на Левски през следващата седмица. До дербито с ЦСКА промени не се очакват, но след това ще се търси възможност за осигуряване на финансова инжекция, дори и с цената на отслабване на състава.

Най-коментираното име в страните, в които пазарът все още е отворен, е това на Холмар Ейолфсон. Защитникът предизвиква сериозен интерес и е и сред най-скъпоплатените футболисти на "Герена". Освен това раздялата с него ще помогне на клуба.

Преди време се говореше, че интерес към него има дори от Висшата лига от страна на Борнемут, но до конкретни разговори явно не се е стигнало. Самият футболист със сигурност би предпочел именно тази опция за продължаване на кариерата си. Станислав Иванов също може да бъде продаден по спешност, както и Паулиньо, допълва изданието. А какво каза относно селекцията треньорът Петър Хубчев преди десетина дни вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички