Отбор от Висшата лига готви оферта за една от звездите на Левски


Отбор от Висшата лига готви оферта за една от звездите на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2893 0

Титулярният бранител на Левски Холмар Ейолфсон попада в полезрението на английския елитен Борнемут, съобщават медиите на Острова. "Черешките" обмислят да отправят оферта към "сините" за бранителя в последните дни на зимния прозорец, който затваря на 31 януари.

Според 90min Ейолфсон е привлякъл вниманието на още няколко английски отбора, но не се споменават имената им. Борнемут е допуснал 37 гола от началото на сезона и е замесен в борбата за оцеляване във Висшата лига. Именно заради това голяма цел е да се подсилят в защита.

Изданието отбелязва, че Холмар е бил забелязан и заради престоя му преди години в Уест Хем и Челтнъм Таун. 29-годишният футболист има 15 мача за Левски през този сезон, като вкара три гола.Договорът на исландския национал изтича след 18 месеца и англичаните ще трябва да платят сериозна сума за правата му.

Холмар се очаква утре да замине с Левски за лагера на отбора в Алания. Той пропусна първата част от подготовката на „сините“, защото бе с националния отбор на Исландия на турне в САЩ. А какъв трансфер на "Герена" е на път да се провали заради проблемите на собственика Васил Божков вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички