Левски може да ликува: Най-големият проблем за Николай Костов бе решен


Левски може да ликува: Най-големият проблем за Николай Костов бе решен
Снимка: facebook / levskiofficial

3934 0

Отлични новини пристигнаха в Левски. Бразилските футболисти в клуба - Уелтън, Роналдо и Цунами, са получили българско гражданство, а това решава един от най-големите проблеми на наставника Николай Костов, свързан с играчите извън ЕС, информира "dsport".

Край на проблемите за Николай Костов

Считано от днес (19 октомври) гореспоменатите бразилци се водят български граждани и по този начин на родния специалист няма да му се налага да изключва един измежду петимата бразилци в състава заради правилата за играчите извън ЕС.

Николай Костов винаги се колебаеше кой измежду Дарлан, Рикардиньо, Уелтън, Роналдо, Цунами и Хосе Кордоба, който е гражданин на Панама, да отпадне от групата, като най-често "изгаряше" първият от списъка.

Очакваше се само централният бранител и лявото крило да получат първи заветния документ, но към групата изглежда е бил прибавен и десният краен нападател, който първи е получил подпис, даващ му българско гражданство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Деветката на Левски посочи какви са амбициите на клуба и заяви, че се чувства най-мотивиран срещу ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички