Левски - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Левски - Локомотив Пловдив по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2277 0

Левски има само две победи в последните девет официални мача. Освен това "сините" се намират в серия от пет поредни двубоя в Първа лига, в които не успяват да запишат успех. А сега им предстои дуел срещу друг отбор, който е в дупка от резултати - Локомотив Пловдив.

"Смърфовете" са с един успех в последните си девет мача (има и равенство в редовното време, но успех след продължения за Купата над Добруджа). В Първа лига тази победа е единствена от най-скорошните осем срещи.

По този начин и двата отбора поизостанаха сериозно от челните места, след като Локомотив дори бе лидер преди кошмарната серия. Към момента Пловдивчани са 4-ти с 35 точки, а столичани са две позиции надолу с 6 точки пасив.

Съперничеството между тях е много изравнено в последно време. В последните девт двубоя (всички те шампионатни) дори "смърфовете" имат преимущество. Те са записали четири победи срещу три за "сините", като два сблъсъка са завършили без победител.

Къде да гледаме Левски срещу Локомотив Пловдив от Първа лига?

Сега те излизат в нов мач един срещу друг, а точките са еднакво важни и за Николай Костов, и за Александър Томаш. Срещата започва в 17:30 часа българско време и ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт". Ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички