Левски и Георги Миланов си стиснаха ръцете за завръщането му?


Левски и Георги Миланов си стиснаха ръцете за завръщането му?
Снимка: levski.bg

9249 0

Левски и Георги Миланов са се разбрали за завръщането на халфа в клуба, твърди "Мач Телеграф". Всички детайли по преминаването му обратно на "Герена" са уточнени, като бившата звезда на тима не е имал финансови претенции.

Според изданието бившият национал дори е приел да прибира доста по-ниска заплата при "сините" в сравнение с предишния му престой. Тогава той е получавал по 15 000 евро на месец.

Полузащитникът се върна в България, след като последният му тим - Ал Дафра от ОАЕ, изпадна в по-долната дивизия. Той е решил да не остава в тима, а да си търси нов отбор в чужбина. След като не е получил подходящо предложение, си е стиснал ръцете с Левски.

Миланов се превърна в постоянно присъствие на трибуните в последните мачове на "сините" в първенството, а и в летните контроли. Той се появи в новата синя фланелка на дербито с ЦСКА. В тази посока се изказа и треньорът Николай Костов в петък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички