Левски чака атакуващ халф от Бразилия, който попада в профила на Станимир Стоилов


Левски чака атакуващ халф от Бразилия, който попада в профила на Станимир Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2206 0

Преди броени дни в медийното пространство се завъртяха информациите, че старши треньорът на Левски Станимир Стоилов желае клубът да привлече футболисти от Бразилия на стадион "Георги Аспарухов" по време на зимната пауза в родната Първа лига.

По информация на "Тема Спорт" ръководството на "сините" вече се е разбрало с такъв играч, който играе на позицията "атакуващ халф" и попада в профила, който Мъри е задал - млад и обещаващ талант. 

Изданието твърди още, че на "Герена" се надяват да приключат с трансферите още преди Нова година, за да може Стоилов да проведе хубава подготовка с всички футболисти, а не да се повтаря грешката от минали сезони, когато футболисти пристигаха в отбора до първите кръгове на пролетния дял и нямаха време за адаптация...

След дългата пауза за националните отбори, клубният футбол ще се завърне с пълна сила от утре (19 ноември), но мачът на Левски е чак в понеделник (22.11.) - домакинство на Ботев Враца. "Сините" изиграха една контрола по време на паузата, в която участие взеха предимно резерви и юноши на тима и това даде ефект - загуба от Пирин Благоевград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички