Симеон Славчев опростил много голяма сума на Левски


Симеон Славчев опростил много голяма сума на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1967 0

Бившият футболист на Левски Симеон Славчев призна, че е опростил на "сините" сума, която е много голяма за мнозина българи. Славчев не посочи точна сума, но заяви, че това е в миналото - той си остава левскар, загърбил е отношението на клуба към него и продължава да гледа напред.

„Ще продължа да бъда левскар, независимо от това, което се е случило. С Боримиров се разбрахме мъжки, не беше нужно нищо допълнително. Не искам да парадирам какво съм направил. Ако клубът е решил да го каже, да го направи. Не трябва аз да го изричам това. Ако питаме много от българите, сумата е доста голяма”, заяви Славчев в предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

„Тази заплата след промените, които се случиха в клуба, не съм я искал и не съм я изисквал под някаква форма. Винаги съм се съгласявал на това, което клубът може да даде в този момент. В първата среща с новите шефове казах, че каквото и да ми предложат, това ще приема. С течение на времето нещата не се развиха добре за мен.

Това вече е затворена страница за мен, запазвам симпатиите си и това, че съм фен на Левски. Искам когато отида на стадиона със сина ми, да се наслаждавам на мачовете. Не искам да се карам и да има омраза. Аз ходих на доста мачове, но не толкова открито. Не можах да покажа и 20% от потенциала си за тези две години. 

Беше доста кофти, защото атмосферата в съблекалнята при промените беше тотално различна. Много си тръгваха, много се връщаха. Много съдиха и бе тежък период. Аз въпреки това мисля, че само аз и Ники Михайлов, освен юношите, които за тях трябва да е чест, останахме въпреки всичко в клуба. Не се даде нужното „евала” към нас. Говорихме много, когато нямаше никакви пари", заяви още Славчев.

Наскоро Славчев заяви, че е играл контузен за Левски и е бил готов да играе и без пари за "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички