Новият нападател на Левски Рикардиньо с първо интервю: Много е важно, че започнах да вкарвам голове (ВИДЕО)


Новият нападател на Левски Рикардиньо с първо интервю: Много е важно, че започнах да вкарвам голове (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

5689 0

Новият нападател на Левски Рикардиньо даде първото си интервю пред клубната телевизия на "сините", след като вече откри головата си сметка, макар и неофициално, отбелязвайки по 2 гола в двете контроли срещу латвийския Рига.

"Чувствам се много добре. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа с моите съотборници. Вече се опознах с целия отбор и съм много щастлив тук. Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става въпрос за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение", започна 21-годишният бразилец и след това разказа как са го приели в съблекалнята:

"Всички ме приеха много добре в отбора. Бразилците, които са тук ми помагат много, за да свикна. Уелтън, Роналдо и Цунами много ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100%. Много е важно, че имам мои сънародници в отбора. Ние постоянно сме заедно. Говорим, общуваме постоянно и са ми от голяма помощ. Тяхното присъствие бе много важно за моята по-бърза адаптация", не отрече Рикардиньо и после отговори на въпрос как е решил да приеме офертата на Левски и дали е осъществил предварителен контакт с Уелтън, Роналдо и Цунами:

"Да, бързо приех да дойда. Когато моят агент ми каза, че има интерес от страна на Левски, аз не чаках втора покана и сега се чувствам много щастлив тук. Писах си с тях. Веднаха общувахме в "Инстаграм". Казаха ми много хубави неща за Левски, много добре се изказаха и за града. Това беше допълнителен плюс, за да дойда тук".

Относно работата със Станимир Стоилов нападателят заяви: "Той винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помогна да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията. Организацията в клуба е много добра, а условията в Дубай са прекрасни. Целият щаб и екипът помагат много на всички футболисти, за да сме добре".

За финал Рикардиньо бе запитан каква цел си е поставил в България и какво би казал на "сините" привърженици: "Тази година искам да вкарам доста голове за Левски. Целта ни е да се класираме в европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове".

"Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент от това, което съм видял. Искам да вкарвам мвого голове и всички те да бъдат щастливи", завърши бразилецът.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Доволният Мъри: Дай Боже Рикардиньо да бележи в първенството, остава да добавим майсторство!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички