Георги Миланов: Левски си е моят клуб, ще завърши в топ 3


Георги Миланов: Левски си е моят клуб, ще завърши в топ 3
Снимка: Levski.bg

2690 0

Бившият полузащитник на Левски Георги Миланов говори за "сините", както и за новия си отбор Ал Дафра, с който впечатли в дебютния си мач (две асистенции и греда, лишила го от гол). Миланов изглежда на живо контролата между бившия му клуб и Джохор, прекратена малко след старта на втората част.

Той призна, че срещата е била на добро ниво, като отличи грозните сцена. Пожела си футболистите на Левски да са в най-добра форма при подновяването на шампионата и да радват феновете, като допълни:

"Винаги така ще коментирам за Левски. Това си е моят отбор. Изключителн съм благодарен за тази година и половина, която прекарах. Усетих толкова много обич от всички. За мен, като един левскар от малък, този отбор винаги ще остане в сърцето ми. Ще го следя с интерес.

Има изоставане, но за мен Левски няма да има проблем да завърши в тройката. Надявам се момчетата да са здрави. Миналата година по същото време бяхме в много по тежка ситуация - и игрово, и като точки. Спомняте си каква серия направихме. Надявам се тази серия да се повтори и Левски да се класира за Европа, което е изключително важно. Хубаво е, когато Левски играе на европейската сцена" - сподели Миланов пред Гонг.

За финал той сподели, че условията в новия му клуб са добри, като посочи, че всички чужденци в местния шампионат трябва да са на високо ниво. Съвсем наскоро пък Левски отказа милиони за друг свой футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички