Бивш "син" футболист: Левски ще бъде в тройката, но за титла малко пресилено се започва още отсега


Бивш "син" футболист: Левски ще бъде в тройката, но за титла малко пресилено се започва още отсега
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3505 0

Бившият футболист на Левски Петър Курдов даде интервю пред "Тема Спорт", в което направи равносметка на представянето на "сините" от началото на сезон 2023/24. 

"Похвално е това, което се случи до момента с Левски. Жалкото е, че това са възможностите на отбора и за момента на никой не може да се сърдим, защото ситуацията е такава. Видяхме, че цялата история можело да стане и без Мъри от Въгларово. Няма заяждане от моя страна. Бях го казал и преди, че този човек стресираше отбора и оттам се получиха и лошите резултати, когато тимът бе без победа в 12 поредни мача", започна бившият нападател на 26-кратните шампиони на България.

"Сега виждате какво е положението със същите футболисти. Само да не си пришива някакви значки, че той ги бил довел. Няма нищо общо. При него играеха по един начин, а сега по друг. Ако трябва да погледнем реално, не мисля, че в момента може да се случи нещо по-различно. Похвално е, аплодирам играта. Както се казва - дадоха всичко от себе си. Не може да се борим срещу глобалната машина, която е в Западния свят с големите трансфери и бюджети".

62-годишният Курдов отговори и на въпрос дали Левски може да се бори за титлата през настоящата кампания:

"Всичко е възможно в България. Отборът върви добре и смятам, че Левски ще бъде в тройката, но за титла малко пресилено се започва още отсега. Разбирам любовта на привържениците, няма лошо, но просто трябва да се погледне малко по-реално на нещата", посъветва той, а след това изказа мнение и за работата на Николай Костов:

"Може да му се постави много добра оценка. На бялото не може да кажем черно. За много кратък период от време успя да сплоти отбора и футболистите направиха добри игри".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Левски насочва поглед към Украйна в търсене на 'свободни агенти'?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички