Курдов: Целият негатив ще се стовари върху Костов, титла и купа за Левски - химера


Курдов: Целият негатив ще се стовари върху Костов, титла и купа за Левски - химера

8977 0

Бившият футболист на Левски - Петър Курдов, сподели мнението си преди началото на сезон 2023/24 в Първа лига. В "синия" лагер той е предвещаван от треньорската рокада начело, където акостира Николай Костов.

По негов адрес Курдов изказа някои съмнения и обясни, че вече били започнали "залозите" за предсрочната раздяла с опитния специалист. Той очаква именно върху него да се стоварят големите очаквания към Левски - титла, купа и дори участие в Шампионска лига.

Мнението на Курдов

"Оставам верен на принципа си и не коментирам треньорите, които тепърва започват. Да, за Костов това не е първи път като наставник на Левски. Видяхме за какво става въпрос при този му престой на „Герена“. Смятам, че специално за него задачата, с която се е захванал сега, е изключително тежка, защото всичко, което е събрано като негатив, ще му се стовари на главата.

Не знам дали си дава сметка. С най-добри чувства му пожелавам успех. Дано си е взел обеца на ухото от първия си престой в Левски.

Още сега започнаха залозите, че няма да изкара дълго време начело на Левски. Дано не се окажат прави хората. Има, които са „за“ неговото назначение, но и такива – „против“. Това, което излиза на преден план, е, че Левски отново иска да прави силен отбор, като заявката е титла, купа и класиране в Шампионската лига, което за мен с настоящия състав това е абсолютна химера.

Не знам приказките, които сега се говорят на ангро, дали не е някаква стратегия на Наско Сираков, защото той често ги употребява. Не споделям подобни мисли и смятам, че няма отбор за тези цели", обясни Курдов.

Ето какво сподели Николай Костов след последната контрола на Левски през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички