Култов Венци: Славия създаде "Левски", за да има с кой да си поиграе


Култов Венци: Славия създаде "Левски", за да има с кой да си поиграе

2257 0

Президентът на Славия Венци Стефанов отвърна на думите на Тодор Батков по култов начин, настоявайки че "Левски" е бил създаден от Славия, за да има с кого да си играят "белите" преди 100 години - така, както било и до ден днешен.

"По-смешно обвинение и оправдание не съм чувал. Явно той е по-голям специалист, аз се въздържам. Не ми го позволява възпитанието. Тодор той е известен... Славия е създала Левски, за да има с кой да си играе, защото тогава, преди 100 години, е била сама, и сега след 100 години пак си поигра с Левски", коментира Стефанов пред Канал 3.

Стефанов също така настоя, че срещата Славия - Левски е била много по-интересна и изрази мнение, че Ивайло Петев е сбъркал с неявяването си в квартал "Овча купел".

"Това са два отбора във втората шестица, сега гледам Берое и Литекс от първата шестица. Мачът в София беше в пъти по-зрелищен и по-интересно от този в момента. Националният селекционер не си беше направил труда да го гледа, защото Славия и "Левски" са такива отбори, безинтересни, но пък гледа Берое и Литекс. В нашата държава всичко е с главата надолу".

Накрая той определи като смешно изказването на Домусчиев, че Литекс и Ботев са изиграли приятелски мач.

"Изказването на Домусчиев, че Ботев – Литекс е бил приятелски мач, е несериозно. Някой път виждаш, че и хора като Тодор Батков вземат, та изкашлят някоя нечувана глупост. Случва се с всеки, но няма приятелски мачове, в този шампионат няма приятелски мачове. Видяхте на мача Марек – Славия как играха футболистите на домакините. Очите им бяха такива зачервени, сякаш са работили на оксижен три дена. Изненада ме декларацията на Литекс. Не би трябвало по този начин да комуникират, ама по съшия начин се отнася и Тодор Батков. Той явно с риба и рибни култури е наясно, кога рибата си хвърля хайвера... Не искам да влизам в тези полемики, не искам да слизам на това ниво. Те явно не са свикнали да губят, нито Левски, нито някой друг. Ръководството на Литекс не трябваше по този начин да се изказва, както не трябваше и днес Тодор да говори тия простотии. Приеми достойно загубата и това е. На Великден трябва да бъдем повече човеци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички