Венци за съдията: Човек на Гонзо


Венци за съдията: Човек на Гонзо

1257 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов избухна срещу назначението на Георги Кабаков за рефер на дербито с Левски. Мачът е днес от 17,00 ч.

"Защо Съдийската комисия ни праща човек на Гонзо?“, попита той пред "Мередиан Мач". „Всички знаем колко са близки отношенията между Георги Кабаков и Георги Иванов. Това не е коректно от страна на БФС“, допълни Стефанов.

В Славия не пазят добри спомени от пловдивския арбитър, който през пролетта на 2012 г. си навлече гнева на „белите“ точно в мач с Левски. Срещата завърши 3:0 за „сините“, а в 25-ата минута при резултат 0:0 Кабаков показа пресилен директен червен картон на вратаря Емил Петров. Реферът обаче беше част от последната победа на Славия над Левски в края на миналата година. Той изгони Аймен Белаид в края на първата част при победата на "белите" с 3:1 в "Овча купел".

„Ако сега има тенденциозно съдийство, ще стане страшно. Ще взема мерки, защото това, на което става свидетели през този сезон, вече минава всякакви граници. Само не искам Кабаков да наклонява везните в полза на единия или другия отбор“, предупреди Венци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички