Мартин Камбуров: През 2007-а имах оферта от Левски, но трансферът пропадна


Мартин Камбуров: През 2007-а имах оферта от Левски, но трансферът пропадна
Снимка: cska1948.bg

1513 0

Нападателят на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров разкри, че в миналото е имал оферта от Левски, но трансферът е пропаднал. Камбуров, за когото може да се каже, че обича да бележи на "сините", е имал разговор с Наско Сираков през 2007 година за евентуален трансфер. В крайна сметка сделката пропада, а това остава единствената оферта към Камбуров от страна на Левски.

"През 2007 година имах разговор с Наско Сираков за трансфер в Левски. Това бе единствената оферта, която съм получавал от "сините". Тогава играх за Локо (Пд) 6 месеца, а след това отидох в Гърция. Пет години изкарах в чужбина и не съжалявам. Играх две години в Китай. Никога не съм се замислял, че мога да вкарам толкова голове, не съм вярвал, че ще стана 6 пъти голмайстор. Още съм далеч от рекорда на Жеков", заяви Камбуров пред "Диема".

По отношение на трансфера си в ЦСКА 1948, Камбуров заяви: "Исках да остана в Стара Загора, но треньорът ми каза, че няма да съм титуляр и да съм водещ футболист. Затова трябваше да потърся друг вариант. Единствената реална оферта бе от господин Найденов. Не е ставало въпрос за пари."

А дали националният отбор е затворена страница за Камбуров - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички