Костов за Апоел: Няма как да го подценим, защото е силен отбор, но и няма да го надценим, защото Левски е силен


Костов за Апоел: Няма как да го подценим, защото е силен отбор, но и няма да го надценим, защото Левски е силен
Снимка: Levski.bg

2040 0

Наставникът на Левски Николай Костов сподели своите очаквания преди първия мач на тима срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той бе категоричен, че са разучили много добре състава на изралците и няма как да бъдат подценени.

"Не сме изнервени, малко изморени, просто сме изтощени малко. Не съм видял изнервени играчи. Очаквах този въпрос, неприятно е, че отсъстват двама от основните. Има играчи, които могат да ги заместват. Вярвам в тях, не се притеснявам от това.За това кой ще ги замени няма как да ви кажа днес", заяви Костов относно дългото пътуване и липсата на Жереми Петрис и Кристиан Димитров. 

В Левски са готови със стратегията

"Готови сме със състава си и стратегията си за утре. Ще уважим отбора на АПОЕЛ, няма как да ги подценим, защото е много силен отбор. Няма как и да ги надценим, защото и Левски е много силен отбор. Очаквам хубав ма", допълни той.

За скандала в състава на израелците и изваждането на звездата от отбора: За отбора знаем изключително много, интересен е. Играят с много трансформации, които даже трудно се проследяват. Анализирали сме ги. А за скандала нямаме информация какво се е случило и няма как да говоря за него.

За играча, който няма да играе, това е номер 7? Най-добрият играч е това. Приятно ми е, че няма да играе. Очаквам равностоен двубой, вярвам в моите играчи и очаквам положителен резултат. Много ми харесва отборът на Апоел, но повече ми харесва нашият отбор, защото играем добре и правим добри мачове. Концентриран съм повече върху нашия отбор".

"Ние сме тук, за да играем с АПОЕЛ, не можем да отговаряме какво ще се случи в бъдеще. Не искам да правя сравнения, много добър отбор е. Най-много ме впечатлява играта в линията им на атака. Имат играчи, които се справят нелошо 1 срещу 1. Даже се затрудняваме да ги анализираме", довърши Костов, като бе категоричен, че публиката на Левски ще липсва много в предстоящото гостуване. Марин Петков дори бе още по категоричен, като заяви, че за другия отбор става страшно, когато "Герена" е пълен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички