Марин Петков: Публиката на Левски винаги е фактор! За другия отбор става страшно, когато се напълни "Герена"


Марин Петков: Публиката на Левски винаги е фактор! За другия отбор става страшно, когато се напълни "Герена"
Снимка: Boris Barbolov / LAP.bg

1680 0

Марин Петков, който вкара дебютното си попадение срещу Шкупи за победата с 1:0 в София, се надява да може да се разписва във всеки мач на Левски. За "сините" предстои гостуване утре (10 август) на Апоел Беер Шева в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Публиката на Левски ще липсва на отбора

"Не знам дали ще започна титуляр, треньорът каза, че не е разкрил състава. И аз не знам, ще разберем преди мача. Радвам се за първия си гол в европейските турнири. Не мога да кажа дали е трудно да ни държи извън състава (б.р. играчите в добра форма). Надявам се когато съм на терена да мога да спазвам указанията и ако мога, да вкарвам гол във всеки мач", заяви Петков на официалната пресконференция преди двубоя.

Столичани няма да могат да разчитат на своите фенове, тъй като УЕФА им наложи наказание без гостуващи привърженици за следващия мач. А той е именно срещу Апоел. "Публиката на Левски винаги е фактор. Виждате, когато се напълни "Герена" за другия отбор става страшно". Наставникът на тима Николай Костов сподели, че са разучили много добре Апоел и очаква положително развитие на двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички